IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El rei Joan Carles, enxampat anant de cacera amb els seus amics

El pare del rei Felip va anar de caça a la finca ‘la Flamenca’

L’estat de salut del rei Joan Carles I ha fet saltar totes les alarmes. La defunció de la seva germana, la infanta Pilar, ha estat un cop molt dur, ja que va ser un dels majors suports per a ell. A més a més, després de l’enterrament, la seva neboda Simoneta Gómez Acebo va ingressar a l’hospital i el rei emèrit la va visitar, captant l’atenció de tothom perquè eren molt evidents els seus problemes de salut.

La caça, una de les grans aficions del rei Joan Carles

El pare del rei Felip VI va anar a l’hospital on està ingressada la seva neboda, filla de la infanta Pilar, i tothom va poder observar que està feble i amb poques forces, necessitant ajuda d’un dels seus acompanyants per poder caminar. Tanmateix, just després d’aquesta visita, el rei Joan Carles ha tornat a gaudir dels seus entreteniments habituals: la gastronomia i la caça. Així, el rei emèrit va reunir-se a la finca ‘la Flamenca’ amb un grup d’amics, entre els quals estaven Amador Suárez, José Manuel Pardo, Carlos Cutillas i Vicente Boluda, empresaris i caçadors.

Després de l’escàndol de la seva cacera a Botswana, és el primer cop que Joan Carles recupera una de les seves aficions preferides. Tot i que no pot participar en munteries pel seu estat de salut, sí que va assistir a la caça de perdius, ja que no cal caminar, i després va gaudir de la bona gastronomia al palauet de la finca, que té 40.000 hectàrees i ofereix més de 60 punts de caça de perdiu diferents, sent una de les que millor vedat de caça té.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari