Preocupant imatge del rei Joan Carles: Els seus problemes per caminar cada cop més visibles

El rei emèrit ha visitat la seva neboda Simoneta Gómez Acebo a l'hospital

El rei Joan Carles arribant a l'Hospital de La Zarzuela per visitar Simoneta Gómez Acebo
El rei va necessitar una ostensible ajuda per entrar a l'Hospital de La Zarzuela | Catalunya Diari

La Família Reial torna a viure moments d'angoixa per un dels seus membres, dies després de la trista mort de la infanta Pilar de Borbó. La preocupació és màxima per Simoneta Gómez Acebo, neboda del rei Joan Carles.  

La filla de la germana del rei emèrit fa uns dies que va ingressar a un hospital causa d'una pneumònia. El seu oncle, acompanyat de la infanta Helena, ha anat a visitar-la a l'Hospital Universitari La Zarzuela. La seva estada, però, en lloc de poder tranquil·litzar sobre l'evolució de Simoneta, no ha fet una altra cosa que disparar les alarmes sobre el seu estat de salut, ja que se'l va poder veure dèbil amb grans problemes per caminar sense l'ajuda d'un dels seus acompanyants.  

 

L'infanta Margarita també es troba delicada de salut 

Comença a ser habitual la imatge d'un rei Joan Carles que, als seus 82 anys, cada cop més apagat, perdent de mica en mica la gran vitalitat de la qual presumia quan encara era cap d'Estat. Si més no, sí pot presumir de ser el fill de Joan de Borbó amb una millor estat de salut. I és que cal recordar que la seva germana, la infanta Margarita, és cega i va en cadira de rodes.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari