Sorpresa de Xavi Coral a l'aeroport de Brussel·les pels seus 49 anys

El popular presentador de TV3 ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials tocant el piano

Un dels periodistes més populars de Catalunya acaba de sorprendre els seus seguidors amb la seva darrera publicació a les xarxes socials.

Xavi Coral avui està de celebració, és el seu aniversari. El presentador fa 49 anys, i ho ha celebrat d'una manera molt peculiar, donant un regal a tots els seus seguidors d'Instagram. El català ha penjat un curiós vídeo on ha demostrat les seves destressis musicals, desconeguda per molts.

La celebració de Xavi Coral

«Avui faig 49 anys. Encara me'n queda un per arribar a la crisi dels 50. Per celebrar-ho he ofert un concert a l'aeroport de Brussel·les», ha comentat Coral en la seva publicació on apareix ell tocant un dels pianos que hi ha a l'aeroport de Brussel·les. Per sorpresa de molts, el popular presentador de TV3 ha demostrat tenir una molt bona tècnica tocant el piano, un instrument del qual es requereixen molts anys de pràctica.

Aquest ha estat el regal que Xavi Coral ha fet a tots els usuaris que el segueixen, que de ben segur els hi ha agradat, ja que han descobert una altra faceta del presentador. Tothom sap que el català és un dels periodistes més versàtils de l'actualitat, des de presentar campanades fins a presentar un magazín o ser corresponsal a Brussel·les, és capaç de tot, tal com ha demostrat tocant el piano enmig de l'aeroport belga.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari