Ricky Rubio i la seva parella, Sara Colomé, ja són pares

«És el millor que m’ha passat a la vida»

Ricky Rubio i Sara Colomé són pares d’un nen. El passat mes de setembre sortia a la llum la notícia que el jugador de bàsquet català i la seva parella serien pares per primer cop i, finalment, aquest dimecres 15 de gener ha nascut el seu fill. «És quelcom que mai havia experimentat», ha explicat el base, «Molta gent que ja havia estat pare em deia l’increïble que era, però fins que no ho vius no ho sents».

Ricky i Sara, pares d’un nen

D’aquesta manera Ricky Rubio ha demostrat tota la seva emoció després de ser pare per primera vegada, segons ha compartit la revista ‘Hola’. El jugador de bàsquet va sincerar-se després de la victòria dels Phoenix Suns davant els Knicks: «Cada persona és diferent i cada un té una experiència». En aquest sentit, el base ha especificat: «Per a mi és el millor que m’ha passat a la vida. La primera vegada que vaig posar el meu nadó al pit, no hi ha paraules per descriure-ho».

L’enhorabona a Ricky Rubio i Sara Colomé per haver estat pares i una gran benvinguda pel petit, de qui  encara no ha sortit a la llum el seu nom. De la mateixa manera que a hores d’ara el català no ha compartit cap fotografia familiar o del nen a les seves xarxes socials.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... #11

Una publicación compartida por Ricky Rubio (@ruuufio) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari