Teté de 'Los Serrano' explica la trista veritat sobre el part de la seva filla

L'actriu i la seva parella, l'actor Marc Clotet, van ser pares fa un any

Natalia Sánchez és una de les actrius més recordades de 'Los Serrano' pel seu paper com Teté, la filla adolescent de la família. Tot just fa un any, Sánchez es tornava a col·locar a la primera línia mediàtica pel naixement de la petita Lía, fruit del seu amor amb el també actor Marc Clotet ('Amar es para siempre', 'La voz dormida').

 

Tot i que la família està més feliç i unida que mai, Natalia recorda les complicacions que van sorgir després del part i els primers mesos de vida de Lía, qui va néixer prematura. En una publicació d'Instagram, on podem veure a l'actriu donant-li el pit a la petita just després de néixer, Sánchez explica el mal tràngol que va passar en aquell moment.

 

Un any molt intens

«Havia trencat la bossa i, aliena al que m'esperava, pensava que manarien repòs i 'a casa' [...] Ha estat un any molt intens... Hem viscut moments que ens han posat a prova com a persones, com a parella, com a pare i com a mare», assegura Natalia.

 

Com era d'esperar, la publicació ha rebut centenars de 'likes' i missatges donant l'enhorabona a la mare. Algunes de les celebrities que han comentat el missatge han estat Chenoa, Arbeloa o les actrius María Castro i Sara Sálamo.«Quines paraules tan boniques, estimada. Feliç primer aniversari a Lía i un petonàs als 4», escrivia aquesta darrera.

També et pot interessar...