La catalana Paula, guanyadora de 'GH', irreconeixible per les múltiples operacions estètiques

Ha passat de ser una noia natural a un maniquí inexpressiu

Paula, guanyant el premi de 'Gran Hermano 15'
Paula, guanyadora de 'Gran Hermano 15' | TELECINCO

 

Paula González, la flamant guanyadora de ‘Gran Hermano’ el 2014, està irreconeixible. La que va protagonitzar les trames més sonades d’aquell ‘reality’, amb el seu idil·li amb Omar i la seva enemistat amb Lucía Parreño, parella d’Omar; la protagonista indiscutible d’aquell ‘reality’ i la que el va guanyar clarament, convertint-se en l'única catalana a part de Fresita, en alçar-se amb el premi final, aquella Paula, ja no és aquesta Paula.

Cinc anys després del seu pas pel 'reality', què se n'ha fet d’aquesta noia? Doncs entre altres coses, s’ha retocat tant la cara que si la veiéssim pel carrer, seria difícil reconèixer-la. A continuació dues imatges d'ella, una amb l'antiga i l'altre amb la nova Paula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@carlcoxofficial readyyy!!

Una publicación compartida de pawla. (@chleopawtra) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nervios de felicidad

Una publicación compartida de pawla. (@chleopawtra) el

 

Un canvi massa exagerat

La cosa és que no només està tan canviada que sembla una altra persona, sinó que el resultat no ha estat gens afavoridor per a ella, quedant-li una cara inexpressiva i excessivament retocada que recorda més a una nina que a una noia real, natural i riallera com era Paula anys enrere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

see you on the dance floor

Una publicación compartida de pawla. (@chleopawtra) el

 

La mateixa Paula no se n’amaga, i explica sense rubor i orgullosa, tot el que s’ha fet: «Porto implants als pits, rinoplàstia, augment de llavis, Botox en el front, extensions de pestanyes, micropigmentació a les celles, faig servir perruca i poso filtres a tot el que enganxo fins a semblar Pikachu», detallava en una ocasió.

Contra gustos no hi ha res escrit, però no ha passat desapercebut el seu canvi físic exagerat, que ha provocat que les xarxes se li llancessin a sobre amb comentaris del tipus «sembles una Kardashian»; si a això li sumem la quantitat de tatuatges que llueix al seu cos, està clar que veure-la en directe ha de ser tota una experiència. Ara bé, ella està satisfeta amb el seu físic i davant d’això no hi ha res a dir.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari