Molt tendre: El vídeo viral de la filla petita d'Iniesta que ha enamorat tothom

El vídeo ja compta amb milers de reproduccions i diversos comentaris de celebritats

Ja fa uns anys que Andrés Iniesta va deixar la Selecció Espanyola i el Barça enrere per passar les seves últimes temporades professionals a Japó. Allà l’acompanyen la seva dona i les seves filles, que mai l’han deixat sol.

Anna Ortiz, la dona del futbolista manxec, està activa a les xarxes socials més que el seu marit, i manté els seus seguidors informats sobre les aventures de la família per terres japoneses. Els primers dies d’aquest 2020 ja va compartir una instantània amb l’exblaugrana i els seus quatre fills, després que la parella anunciés de sorpresa el nouvingut.

La petita s'atreveix amb nadales en anglès

Ara, Ortiz ha volgut presumir de filla a través d’Instagram. Concretament, la protagonista del vídeo ha estat la petita Siena, que tot i que les festes ja han passat es mostra entusiasmada mentre canta nadales. Això sí, sembla que la petita està aprenent nous idiomes a Japó, perquè se la pot veure cantant de manera segura en anglès, decantant-se pel clàssic ‘We wish you a Merry Christmas’.

Així, s’ha pogut veure com les filles d’Iniesta tenen un caràcter molt diferent del seu pare, conegut per ser més aviat tímid i reservat. Amb 35 anys, el manxec es troba en els últims de carrera professional, després de deixar el Barça i la Selecció Espanyola amb diversos títols a l’esquena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Anna (@annaortiz34) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari