Xavier Sardà, ingressat a l’hospital per un accident

El català no ha començat amb bon peu l’any, ja que per Cap d’Any va patir un accident mentre passejava el gos

Xavier Sardà està ingressat a l’hospital després de patir un accident per Cap d’Any. El popular presentador i escriptor català no ha començat amb bon peu l’any 2020, ja que ha patit un accident mentre passejava el seu gos pels carrers de la ciutat on viu i ha estat ingressat d’urgència en un centre hospitalari de Barcelona durant sis dies, segons ha avançat la revista ‘Semana’.

Ingressat per comprovar que no hi havia lesions

Durant el matí del 31 de desembre, Xavier Sardà estava passejant el seu gos per Canet de Mar (Maresme) i, en un moment donat, va relliscar, caient enmig del carrer. Com a conseqüència d’aquest petit accident, el periodista va patir un fort cop al cap que, en principi, no semblava ser greu. Tanmateix, va ser traslladat en ambulància fins a l’hospital on va ser examinat d’urgència per poder descartar qualsevol mena de complicacions.

Així doncs, per recomanació mèdica, Xavier Sardà ha estat ingressat durant sis dies a l’hospital mentre li realitzaven tot un seguit de proves neurològiques i quedava en observació, fins el dia 5 de gener que va rebre l’alta després de comprovar que no hi haguessin complicacions després del cop al cap patit en la caiguda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari