La xicota de Carles Aleñá visita un local de 'cante' flamenc

Ingrid Gaixas ha compartit a Instagram un vídeo a 'Casa Anselma', un bar emblemàtic del barri de Triana

El jugador del Barça Carles Aleñá, un dels millors de l'equip, fins al juny jugarà cedit al Betis. Aquest canvi li ha permès lluir-se més que a l'equip blaugrana i descobrir una ciutat preciosa, Sevilla, amb la seva parella, Ingrid Gaixas. I és que la xicota d'Aleñá no para de compartir imatges de la ciutat on demostra que s'estan integrant al 100%.

Ingrid Gaixas no podia estar lluny de Carles Aleñá i ha anat fins a Sevilla per compartir aquesta etapa amb el futbolista. La parella, que està esperant un fill, està gaudint de la capital d'Andalusia, on ja s'han instal·lat amb el seu gos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo más bonito de esta experiencia es poder vivirla los 3

Una publicación compartida de Ingrid Gaixas (@ingridgaixas) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siestas mañaneras..

Una publicación compartida de Ingrid Gaixas (@ingridgaixas) el

El canvi d'Ingrid Gaixas: de donar suport als presos polítics a integrar-se en la cultura sevillana

Un dels moments en què Gaixas ha estat viral és quan es va posicionar a favor dels presos polítics i va criticar la democràcia espanyola, motiu pel qual no se sabia si s'integraria bé a Sevilla. Però un vídeo compartit al seu compte d'Instagram ho deixa ben clar.

I és que la parella d'Aleñá va anar a 'Casa Anselma', un dels locals flamencs més reconeguts del barri de Triana, on es feia un espectacle de 'cante' amb guitarres. Al vídeo també es veu que el local té algunes banderes d'Espanya i un altar amb espelmes a la 'Virgen del Rocío'. Però lluny de rebutjar la cultura sevillana, Ingrid Gaixas ha sabut adaptar-se i estimar-la i ha escrit: «Mai havia viscut res amb una essència tan pura. Sevilla ets única» amb un cor verd. 

Captura del vídeo compartit per ingrid Gaixas al seu compte d'Instagram a Casa Anselma a Sevilla
Captura del vídeo compartit per Ingrid Gaixas al seu compte d'Instagram | Instagram (@ingridgaixas)

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari