La bomba sobre Letícia que arribarà aquest 2020 en forma de llibre

La data de publicació d'aquesta nova biografia es fixa per al pròxim 20 de febrer

Si la reina Letícia creia que aquest 2020 seria un any tranquil, estava completament errada. D'aquí unes poques setmanes podrem trobar a les llibreries una nova biografia no autoritzada titulada 'La Reina impaciente', del periodista i escriptor Leonardo Faccio. Es tracta d'un volum que va ser redactat l'any 2017 però que, fins ara, només es podia trobar de forma anticipada a través d'Amazon. 

L'autor, qui també ha escrit un llibre sobre la vida de Leo Messi, no s'ha pronunciat al respecte, però algunes fonts properes afirmen que la biografia se sustenta en «una investigació àrdua sobre el passat mexicà (de Letícia) i l'obra pot posar en relleu alguns moments, com el seu xicot periodista en aquell país o la relació d'amistat amb el grup Maná». D'altra banda, asseguren que es tracta d'un llibre sense pèls a la llengua que sorprendrà als lectors.

En aquest sentit, i segons ha declarat la periodista especialitzada en la Família Reial, Pilar Eyre, un dels episodis més colpidors del llibre explica com Letícia hauria rebut una proposta sexual a canvi de treballar a TVE.

La vida de Letícia a Mèxic

Bona part del llibre parla sobre el viatge de Letícia a Mèxic per acabar els seus estudis. La monarca explicava que es va traslladar a Guadalajara per fer l'últim curs de comunicació social, alhora que treballava per la marca de roba Boots. Poc després va començar la seva carrera periodística al diari 'Siglo XXI'. «Letícia treballava amb tant d'èmfasi que vaig haver de trucar a l'editor per dir-li que el 80% dels articles estaven signats per aquesta dona», subratllava el director del diari.

No obstant això, Letícia no només va tenir temps de treballar. També va posar mig nua per l'artista mexicà Waldo Saavedra, autor d'una imatge que va acabar sent la portada de l'àlbum de Maná 'Sueños Líquidos'. Malgrat això, fonts properes a Zarzuela s'afanyen a dir que Letícia només va posar la cara.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari