Laura Fa se'n va de la llengua i deixa anar una gran bomba en directe

Angie Cárdenas hauria estat infidel a Arús amb el seu entrenador Ricky Castaño

Laura Fa podria haver remogut la infidelitat d'Angie Cárdenas a Alfons Arús, un afer que va sortir a la llum l'any 2015, però que sempre ha quedat en un segon pla. Durant el 'Sálvame Naranja' d'aquest dimarts, la periodista catalana es va sumar al debat sobre la ruptura sentimental entre Bigote Arrocet i Maria Teresa Campos, i en un moment donat va afirmar: «Jo vaig conèixer una parella de presentadors en la que el marit no va contractar un espia, sinó un cambrer de bar», assegurava.

«Li va comprar quatre coses d'aquestes (en referència als aparells d'espia) i va aconseguir fotografies i proves que la seva dona tenia una altra relació». Tot i que no va donar més noms o detalls, alguns dels col·laboradors van lligar caps (no era molt difícil) per arribar a la conclusió que la parella protagonista de l'anècdota de Laura Fa era la formada per Arús i Cárdenas. «Doncs parelles de presentadors n'hi ha poques», subratllava Antonio David.

L'any 2015, Laura Fa formava part de l'equip d'Alfons Arús a 8tv i podria haver viscut de primera mà la crisi del matrimoni. «Angie Cárdenas i el seu entrenador, Ricky Castaño, mantenien una relació mentre ella sortia al programa 'Arucitys', de 8tv, amb el seu marit», va publicar la revista 'Lecturas'. Tot i que no van transcendir més detalls d'aquest afer en el seu moment, Laura Fa podria haver obert antigues ferides.

Un mal moment per remoure el passat, i és que Alfons Arús acaba de perdre el seu espai 'Arusitys prime' després de dues emissions que no han convençut a l'audiència. L'equip 'aruser' tornarà al matinal de LaSexta, un espai on sembla més consolidat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari