La dramàtica decisió de Jorge Javier en el moment més difícil

El presentador de Mediaset ha hagut de vendre dues propietats per problemes econòmics

El 2019 ha estat un gran any per a Jorge Javier Vázquez pel que fa a la televisió, ja que ha estat el conductor de diversos programes de Telecinco d'èxit, com Gran Hermano VIP. En la seva vida personal, però, no ha estat tan positiu: a més de patir un ictus, el presentador ha hagut de vendre algunes de les seves propietats.

L'empresa de Jorge Javier acumula pèrdues de més de 160.000€

Els negocis que Jorge Javier manté fora de la televisió no han estat tan rendibles com haurien de ser i l'han portat a vendre propietats per tenir més liquiditat. La seva empresa creada el 2003 i destinada a produccions teatrals i a la formació de la veu sembla que no acaba de funcionar tan bé com semblava.

I és que segons han declarat a 'Periodista Digital' fonts properes al presentador, les xifres de l'empresa han empitjorat notablement durant els últims exercicis econòmics. En l'exercici del 2016/2017, segons el mitjà citat, Jorge Javier ha tingut pèrdues valorades en més de 160.000€. 

Per això, el presentador ha posat a la venda dues propietats que té a Madrid, un xalet on va viure amb la seva exparella Paco i un pis a la zona de Sol. El xalet, de 700 metres quadrats i 2.000 de parcel·la, està valorat en quatre milions d'euros. El pis, situat en una tercera planta i molt luxós, es ven per 1,2 milions. Tot i això, el presentador ja havia explicat en altres ocasions que volia vendre les propietats perquè eren massa grans i volia un habitatge més acollidor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari