Los Reyes Felipe y Juan Carlos en los premios nacionales del deporte el 10 de enero de 2019

El preciós gest del rei Felip amb Joan Carles en el pitjor moment: vetllaran a Pilar casa seva

La germana del Rei emèrit ha mort aquest dimecres als 83 anys

Aquest dimecres dia 8 de gener la Família Reial rebia un cop molt dur amb la pèrdua de la infanta Pilar. La germana gran de Joan Carles i tieta del rei Felip VI s'acomiadava de la vida als 83 anys després de lluitar contra una llarga malaltia. Els familiars i amics de la infanta no s'han separat d'ella i l'han acompanyat fins a l'últim moment.

L'últim adéu, a casa seva

La capella ardent de la infanta Pilar se celebrarà a casa seva. Tot i que en un primer moment pot sonar estrany, la Casa Reial ha pres aquesta decisió després de meditar-ho i, de fet, la capella s'ha instal·lat aquesta tarda al domicili de la infanta, a la urbanització Puerta de Hierro de Madrid. Entre els seus familiars també han estat presents els Reis Felip i Letícia, qui no han dubtat ni un segon en acompanyar a tota la família després d'aquesta trista pèrdua.

En algunes imatges del llarg de la tarda s'ha pogut veure al rei emèrit  Joan Carles molt afectat després de la pèrdua de la seva germana. El bonic gest de Felip de suspendre la seva agenda per acompanyar al seu pare segur que ajudarà a la família a passar millor aquests moments tan difícils.

Tot i que Pilar patia una dura malaltia, un càncer de còlon, la infanta va ingressar en aquesta última ocasió a l'hospital amb una bronquitis aguda que en un principi no semblava que pogués tenir un desenllaç com aquest. Per al moment es desconeix quan serà el funeral  de la infanta Pilar, qui tenia una relació molt pròxima amb el seu nebot Felip, i també amb Letícia, sobre qui sempre tenia paraules boniques.

Al llarg de tot el dia, nombrosos famosos i polítics han volgut acomiadar la infanta Pilar  a les xarxes socials i han mostrat el seu condol a la Família Reial.

També et pot interessar...