Jordi Cruz es deixa veure amb la seva nova parella durant la Cavalcada de Reis

El xef i el seu nou amor, la brasilera Rebecca Lima, van gaudir de la Cavalcada de Reis a Madrid

El català Jordi Cruz amb la seva parella Rebecca Lima durant la cavalvada de reis a Madrid
El català Jordi Cruz amb la seva parella Rebecca Lima durant la Cavalcada de Reis a Madrid | CatalunyaDiari.cat

El xef català Jordi Cruz ja no s’amaga del seu nou amor, la brasilera Rebecca Lima, i aquest darrer 5 de gener la parella es va deixar veure molt enamorats gaudint de la Cavalcada de Reis a la capital espanyola.

 

Enrere han quedat ja les especulacions sobre un possible 'affair' entre el cuiner i la guanyadora de ‘Masterchef Celebrity’, Tamara Falcó, i queda clar que ara el cor del xef pertany de ple a aquesta jove arquitecta de 26 anys, que compagina la seva professió amb la d’empresària, ja que és propietària d’una empresa que comercialitza roba de bany.

 

L'amor truca a la porta del xef català després de la seva ruptura amb Cristina Jiménez

Així doncs, un mes després que sortís a la llum la possible relació entre Jordi Cruz i Rebecca Lima, ara queda del tot confirmada amb la seva primera aparició pública en què a més, no van deixar de donar-se contínues mostres d’afecte i es van mostrar molt acaramel·lats, com qualsevol parella que s'acaba de conèixer.

 

El nou amor de Jordi Cruz arriba després de la ruptura entre ell i Cristina Jiménez, qui va ser parella del xef durant més de vuit anys i amb qui va trencar la relació recentment. Encara que la notícia de la seva ruptura no va transcendir públicament als mitjans de comunicació, Jordi Cruz va fer saber a tothom de manera clara que s’havia separat de Cristina quan va decidir esborrar totes les fotografies que compartia amb ella a les xarxes socials.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari