Tamara Falcó posant per una entrevista en una revista

Tamara Falcó trenca el silenci i llança una sorprenent confessió sobre Jordi Cruz

La guanyadora de 'Masterchef Celebrity' se sincera i parla sobre la seva experiència al concurs

La flamant guanyadora de 'Masterchef Celebrity', Tamara Falcó, està de moda, ja que les seves grans habilitats culinàries van sorprendre tots els espectadors del programa.

La popularitat de Tamara Falcó

La filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó està d'enhorabona, gràcies al seu excel·lent concurs, on s'ha descobert una Tamara Falcó diferent. Segons recull una entrevista amb 'Chance', la guanyadora del concurs de cuina va assegurar que ningú s'esperava que vencés. «Guanyar 'Masterchef Celebrity' m'ha donat molta exposició i  m'estan cridant per a molts treballs», ha confessat Falcó

  

Tamara Falcó també ha parlat dels seus companys del programa i ha confessat que encara manté relació amb la gran majoria d'ells. «Tenim un grup de WhatsApp tots i després hi ha un altre en el qual estem Vicky, Juan i jo. Amb Yolanda parlo tot el temps, aniré a veure-la a la seva obra de teatre. Amb Els Chunguitos parlo amb el seu representant perquè ells no tenen mòbil», ha comentat la filla de la Preysler.

El petó amb Jordi Cruz

Respecte a la seva relació amb Jordi Cruz, Falcó ha reconegut que es porta molt bé amb el xef, i pel que fa al petó, ha confessat que «em va sortir de l'ànima fer-li un petó, però el que va passar a 'Masterchef' es queda allí». Cal recordar que el cuiner català ha fet oficial la seva relació amb Rebeca Lima, i que per tant aquesta possible història d'amor entre ell i la filla d'Isabel Preysler no anirà més enllà.

  

La guanyadora del concurs, també ha valorat molt positivament la visita de la seva mare i de Mario Vargas Llosa, i també ha parlat del seu pitjor moment durant el programa, que va ser quan va discutir amb Anabel Alonso.

També et pot interessar...