Cesc Escolà és el nou professor de fitness d'OT 2020

Així és el nou professor d''Operación Triunfo' que ha revolucionat les xarxes

Cesc Escolà té més de vuit mil seguidors a les xarxes

La nova edició d’’Operación Triunfo’ arriba amb moltes novetats i una d’aquestes ha causat molt de furor a les xarxes. I és que aquest any, el programa ha fitxat nous professors que s’incorporaran al claustre com a companys dels ja veterans: Noemí Galera i Manu Guix.

En concret, un dels nous integrants s’ha  convertit en el centre de tots els comentaris a les xarxes socials pocs minuts després de ser presentat en la roda de premsa oficial. Es tracta del nou professor de fitness, que arriba en substitució de Magalí Dalix i de Gotzon Mantuliz.

El nou professor és català

Estem parlant del català Cesc Escolà, qui s’incorpora a l’equip docent amb l’objectiu de posar en forma als alumnes amb les seves classes diàries destinades a activar el cos i posar-lo en forma. Així doncs, el català serà l’encarregat de preparar als concursants per les actuacions que hauran d’afrontar setmana rere setmana.

Així és Cesc Escolà

Cesc no és especialment conegut en el món de la televisió, però us  pot sonar si sou amants del món de l'esport, i és que el seu compte d'Instagram compta amb més de vuit mil seguidors. El català es defineix com un entrenador molt polivalent i el seu objectiu és transformar la condició física dels concursants, perquè a més de la forma també agafin consciència de la importància dels bons hàbits alimentaris.

Amb tot, el català és llicenciat en Ciències de l'Activitat física i l'Esport, té un Màster d'Educació i imparteix classes com a professor de Grau Superior. I ara, després de conèixer-se la notícia,  les xarxes han caigut rendides als seus peus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ? ? ? ? (@cescescola) on

També et pot interessar...