Tania Llasera molt afectada: «El meu primer bebè ja no està en aquest món»

La presentadora ha compartit la trista notícia a través de les xarxes socials

Tania Llasera no està travessant un dels seus millors moments, tal com ha donat a conèixer a través del seu perfil oficial d'Instagram. La presentadora ha perdut a qui ella descriu com «el meu primer bebè», la seva gosseta Mila. 

Mila ha format part de la seva família durant tretze anys i la seva recent pèrdua ha suposat un cop molt dur per Tania. Segons recull el mitjà 'Informalia', la gosseta hauria d'haver passat els seus últims mesos de vida vivint amb el germà de la presentadora, ja que per la seva avançada edat no podia sortir al carrer per fer les seves necessitats i les havia de fer a casa. Que hagués de fer les seves necessitats a l'interior de la casa resultava molt poc higiènic i gens recomanable pels fills de Tania, Pepe, de quatre anys, i Lucía, de dos.

«El meu primer bebè ja no està en aquest món»

Com comentàvem anteriorment, la presentadora feia pública aquesta notícia tot compartint una foto de Mia amb un dels seus fills. La imatge anava acompanyada d'un emotiu missatge on indicava que estava molt afectada per aquesta pèrdua.

La bonica publicació ha rebut molts 'likes' i tot un seguit de comentaris dels seus seguidors que han volgut animar a la presentadora i també donar-li el condol per la pèrdua: «Tania, molts ànims i força. Els que tenim animals sabem pel que estàs passant». Un altre li deia: «T'has de quedar amb la part bona, que has estat amb ella i has compartit moments molt bonics».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari