Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Les declaracions sobre Rocío Carrasco que fan preocupar pel seu estat de salut

Una íntima amiga ha assegurat que «no ho està passant gens bé»

Tot i la reaparició del seu exmarit Antonio David Flores com a concursant de 'GH VIP7' i amb la seva filla Rocío Flores a plató defensant-lo, es continua  sense saber res de la vida de Rocío Carrasco, qui va decidir allunyar-se de la vida pública.

Rocío no va dubtar en fer declaracions sobre la  nul·la relació que manté amb la seva mare  quan assistia a les diverses gales del reality de Telecinco per defensar el seu pare. Unes declaracions que van fer que es disparessin els rumors sobre els motius d'aquesta mala relació entre mare i filla. No obstant això, tant Carrasco com el seu marit, Fidel Albiac, han mantingut el silenci més absolut.

Preocupats per l'estat de salut de Rocío Carrasco

Tot aquest seguit de desagradables situacions han fet cada cop més evident que Rocío Carrasco no ho està passant gens bé. Tot i els continus atacs ha preferit mantenir sempre silenci i discreció però gent propera a ella ha decidit sortir en defensa seva i explicar com es troba després de tornar a ser un dels temes centrals de la premsa del cor.

La filla de María Teresa Campos i íntima amiga de Carrasco, Carmen Borrego, va explicar la preocupació que li provoca la situació que està vivint Rociíto en una revista a la revista 'Lecturas'. Carmen confessava que Rocío «està patint molt» i fins i tot pateix per la seva salut: «No pateixo per la seva integritat física, però sí que ho faig per la seva salut». Tot seguit afegia que Antonio David no és l'únic que ha estat medicat, «Rocío també i està molt malament i sembla que això no es té en compte» i assenyalava que «s'ha de tenir una mica de caritat. No hi ha caritat amb Rocío».

La filla de María Teresa Campos no ha dubtat en assenyalar  Antonio David com el principal culpable del deteriorament de salut  que està patint la seva amiga i ha afirmat que l'exguàrdia civil «s'alegra de tot el dolent que ens passa».

També et pot interessar...