Surt a la llum una compromesa i divertida anècdota del rei Joan Carles I

Una psicòloga canadenca ha recordat a través de Twitter una història amb el rei emèrit com a protagonista

La vida del rei Joan Carles I no deixa de sorprendre. Si feia unes setmanes es coneixia l’existència d’un fill extramatrimonial que hagués estat el vertader hereter de la corona, i els consells sexuals que havia donat al seu fill Felip, ara les xarxes han esbrinat una nova i curiosa història sobre el rei emèrit.

Un fil de Twitter ha estat l’encarregat de fer sortir a la llum aquesta inesperada anècdota sobre Joan Carles. La piulada escrivia: «Explica’m una història sobre tu que sona com una mentida però és totalment certa». Sandy James, una urbanista i psicòloga de Vancouver, també va voler dir la seva a les xarxes i compartir una inesperada història.

El rei emèrit, borratxo a un moll 

«Vaig aturar un home borratxo que volia entrar al moll del club de iots i va resultar que era el rei d’Espanya». L’anècdota ha revolucionat Twitter, i tot i que ha obtingut moltes respostes, totes elles sembla que no dubten de la veracitat dels fets.

La canadenca afegia que «El vaig aturar a la porta. És l’únic mariner que he vist amb guardaespatlles i vestit com un home de negocis». Amb aquest últim detall, la xarxa no ha dubtat a fer broma en imaginar-se al monarca en aquella situació. Curiosament, molts usuaris d’altres països han volgut afegir-se a la burla, i han afegit el seu gra de sorra com els mateixos espanyols.

«'Tío', que ha de sonar com una mentida», «Poc creïble. La història ha de ser poc creïble, això ningú ho dubta!» o «No et preocupis, a Espanya sabem que això és totalment cert. L’estrany és que no hagis hagut d’aturar també Jaime de Marichalar» són algunes de les respostes que alguns han volgut compartir amb la canadenca, que de ben segur no esperava que la seva anècdota tingués aquesta repercussió.

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari