Els consells sexuals de Joan Carles a Felip

L'emèrit tenia por que els actuals reis tinguessin un fill, ja que suposaria problemes en la successió

Joan Carles i Felip junts
Joan Carles no vol que Felip tingui més fills | gtres

El llibre de José Bono ha deixat titulars molt impactants. L'exministre de Zapatero revela un bon nombre d'anècdotes com els consells sexuals de Joan Carles a Felip.

Preocupació per la successió

Bono ha afirmat al seu llibre que la successió de la Corona sempre ha estat un motiu de preocupació per a l'emèrit després del naixement d'Elionor i Sofia. Dues nenes i cap nen. «La modificació constitucional em fa por perquè el referèndum podria ser aprofitat per alguns per a qüestionar la monarquia. Millor que canviar ara la Constitució és que el príncep no tingui més fills; ja saps, 'marxa enrere'», afirma Bono sobre els consells sexuals que va dir el rei emèrit en referència al seu fill.

Si hipotèticament Letícia es quedés embarassada d'un nen,  Elionor perdia els drets successoris, ja que la constitució obliga que regni el fill encara que sigui el petit, com és el cas de Felip. Per tant, aquest fet suposava una màxima preocupació per Joan Carles, segons ha explicat l'exministre. Tot sembla indicar que els reis han tancat la seva família i per tant Joan Carles pot respirar tranquil.

El cas Urdangarin va enfadar Joan Carles

Segons José Bono, la descendència no és l'únic problema que preocupa al rei emèrit, ja que el cas d'Iñaki Urdangarin també va generar cert malestar. L'exministre afirma i comparteix unes paraules que Joan Carles li va transmetre: «Urdangarin m'ha sortit molt pitjor que Marichalar. Avui m'ha trucat la infanta Cristina des d'Amèrica per a preguntar-me per això de l'accident de l'ull i en acabar li he preguntat pel seu marit, i m'ha dit que no estava preocupat. Doncs jo sí que estic preocupat, perquè a Espanya es perdona tot menys els assumptes de diners! Sembla mentida que no s'adonin de la que està caient».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari