ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Miki Núñez mostra la seva cara més romàntica i revoluciona les xarxes

Des de ja fa uns mesos que es coneix la relació que manté amb la cantant manresana Sara Roy, i ara li ha volgut dedicar un romàntic missatge

Ja és conegut per tothom que Miki Núñez està enamorat, i així ho ha demostrat obertament en diverses ocasions a través de les seves xarxes socials. L'afortunada és Sara Roycantant manresana i antiga component del grup infantil 'Macedònia'. Ara mateix encara es troben en els primers mesos de relació, i això es nota en la passió que es demostren l'un a l'altre públicament. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...que no hay motivos para no besarte

Una publicación compartida de SARA ROY (@sararoy.y) el

Un tuit amb una gran declaració d'amor

L'última mostra d'amor ha estat per part de Miki, i ho ha fet a través del seu perfil de Twitter. Una mostra que no ha passat gens desapercebuda. «La meitat de les coses que vull en aquest món és anar al llit amb tu. L'altra meitat és despertar-me al teu costat». 

L'efecte que aquest petit poema ha tingut en tots els seus seguidors ha sigut divers: hi ha qui li ha agradat, hi ha qui l'ha trobat un pèl massa romàntica i hi ha qui no ha pogut resistir-se a fer la gràcia a partir del que l'exconcursant d''Operación Triunfo' havia penjat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bailemostodaunavida #SG4 #Manresa #Barcelona #Moda #Fashion #CasamentsSG4 #ModaSG4 #SG4xSaraRoy #SEÑOR

Una publicación compartida de SARA ROY (@sararoy.y) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari