ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Miki Núñez mostra la seva cara més romàntica i revoluciona les xarxes

Des de ja fa uns mesos que es coneix la relació que manté amb la cantant manresana Sara Roy, i ara li ha volgut dedicar un romàntic missatge

Ja és conegut per tothom que Miki Núñez està enamorat, i així ho ha demostrat obertament en diverses ocasions a través de les seves xarxes socials. L'afortunada és Sara Roy, cantant manresana i antiga component del grup infantil 'Macedònia'. Ara mateix encara es troben en els primers mesos de relació, i això es nota en la passió que es demostren l'un a l'altre públicament. 

 

 

Un tuit amb una gran declaració d'amor

L'última mostra d'amor ha estat per part de Miki, i ho ha fet a través del seu perfil de Twitter. Una mostra que no ha passat gens desapercebuda. «La meitat de les coses que vull en aquest món és anar al llit amb tu. L'altra meitat és despertar-me al teu costat». 

 

 

L'efecte que aquest petit poema ha tingut en tots els seus seguidors ha sigut divers: hi ha qui li ha agradat, hi ha qui l'ha trobat un pèl massa romàntica i hi ha qui no ha pogut resistir-se a fer la gràcia a partir del que l'exconcursant d''Operación Triunfo' havia penjat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...