Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Adara Molinero durant una gala de 'El tiempo del descuento'

Tensió entre Adara i el germà d'Hugo Sierra en directe per uns comentaris fora de lloc

Adara ha declarat sentir-se molt enfadada amb tot el que li ha dit el germà de la seva exparella

Adara Molinero al plató de 'Mujeres y hombres'
Adara segueix la relació amb Gianmarco Onestini | Mediaset

La gran virtud d'aquesta nova edició de 'Supervivientes' és que el protagonisme no recau només en el que passa a l'illa, sinó que també se'ls hi dona molta importància als defensors que hi ha al plató. Una mostra d'això ha estat la topada que han protagonitzat Adara Molinero amb el germà d'Hugo Sierra, que aquesta nit acudia al programa per defensar-lo. El motiu de la discussió és derivat de la relació familiar  que van mantenir en el passat.

La guanyadora de 'GH VIP' ha volgut fer còmplice a Jorge Javier  i a tots els espectadors dels comentaris masclistes que, segons ella, li ha referit el germà d'Hugo Sierra en diverses ocasions, sobretot en converses telefòniques. En aquests missatges li deia que «li havia agradat una altra 'polla'», fent referència a la relació que havia iniciat amb el model italià Gianmarco Onestini, sempre segons el testimoni d'Adara.

Per la seva part, Bruno —el germà d'Hugo—, ha defensat que ells s'havien estimat molt a Adara fins que tot es va torçar en la relació amb el seu germà, i que ara està concursant en el programa de supervivència.

Una important invitació

Jorge Javier ha convidat a Adara a assistir, quan vulgui, a 'Sábado deluxe' per poder ensenyar aquests missatges i ampliar totes les dades relacionades amb aquesta trifulga familiar, que segons sembla, està ben lluny de solucionar-se.

També et pot interessar...