Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Núria Prims i Eloi Vila al programa 'Al Cotxe' de TV3 el 26 de febrer de 2020.

Núria Prims se sincera a 'Al Cotxe': el dia que va fer un canvi radical a la seva vida

L'actriu va protagonitzar una desaparició total de la professió

Núria Prims i Eloi Vila al programa 'Al Cotxe' de TV3 el 26 de febrer de 2020.
Núria Prims i Eloi Vila al programa 'Al Cotxe' de TV3. | TV3

El programa  'Al Cotxe' de TV3  repassava aquest dimecres la trajectòria vital i professional de Núria Prims, una actriu barcelonina d'èxit que el 2018 va guanyar el  Premi Gaudí a la millor interpretació femenina pel seu paper de Carlana a 'Incerta glòria', d'Agustí Villaronga. Durant el trajecte liderat per Eloi Vila, entre els estudis de TV3 i un rodatge al qual havia d'assistir l'actriu, Prims s'obre i revela aspectes interessants de la seva vida.

Un canvi de vida «fent cas al que diu el cor»

Per exemple, la manera com, durant vuit anys, va desaparèixer absolutament de la seva carrera. Va treballar com a actriu ininterrompudament entre 1995 i 2009 fins que, un dia, va decidir fer un canvi radical a la seva vida, durant la infantesa del seu fill Nur. Va marxar a viure a Menorca, «envoltada de natura», perquè és el que li demanava «el cor».

Prims recorda amb molta simpatia els anys a Menorca. «Quan fas el que diu el cor, tot rutlla», va explicar. Un bon dia, però, va decidir tornar a la seva tan enyorada professió: la interpretació. I ho va fer amb el seu paper d'èxit a  'Incerta glòria'. Canvis de vida: experiències valentes però, de vegades, necessàries.

També et pot interessar...