Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Lolita publica una foto sense maquillar i tothom es fixa en el mateix

Ha sorprès els seus seguidors

Lolita al plató de 'Tu cara me suena'
Lolita ha compartit una imatge que ha generat molt d'interès | Instagram

Lolita  és una de les artistes més conegudes del nostre país, qui actualment està treballant com a jurat del programa 'Tu cara me suena' d'Antena 3. Ella és molt activa  a les xarxes socials i ha aconseguit convertit-ser en notícia per l'última fotografia que ha penjat a l'Instagram.

En concret, ha compartit al seu perfil un primer pla d'ella mateixa. La instantània ha aconseguit  sorprendre  a tothom perquè deixa patent no només la seva bellesa, sinó com de radiant n'està als seus 61 anys. 

Molts m'agrada

La bona mostra d'aquest 'impacte' és que ha generat nombrosos 'm'agrada', així com molts comentaris de seguidors que s'han encarregat d'afalagar-la. Exemples d'això són: «Quina bellesa natural...mai et facis res a la cara que ets MAQUÍSSIMA», «Cada dia estàs  més maca» o «Tan bonica, tan bruna, tan gitana com ets».

Els seus gens són innegables en el seu atractiu actual. No obstant això, segur el que està vivint l'ajuda, i és que es troba en una bona etapa en l'àmbit professional, però també personal, amb el seu net (Noah), el fill de la seva primogènita (Elena Furiase) i Gonzalo Sierra, que li aporta molta felicitat i alegria.

També et pot interessar...