Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La que se avecina

Tota la veritat: El veritable drama que oculta ‘La que se avecina’

La informació ha sortit a la llum a Cuatro

L'actriu Malena Alterio al programa de Jesús Calleja, 'Planeta Calleja', de Cuatro, el 26 de febrer de 2020
Malena Alterio s’ha confessat a ‘Planeta Calleja’ | Cuatro

En el darrer programa de ‘Planeta Calleja’ de Cuatro, Jesús Calleja ha recorregut llocs recòndits i singulars amb una convidada especial: l’actriu Malena Alterio, coneguda principalment pels seus papers de Belén i Cristina a les sèries 'Aquí no hay quien viva’ i 'La que se avecina', respectivament. En aquesta ocasió, la filla del gran Héctor Alterio s'ha sincerat fet una confessió que fins ara no havia sortit mai a la llum i és la raó per la qual va deixar la sèrie de televisió.

Tot un drama per Malena

En aquest sentit, Malena ha explicat que, en primer lloc, l’adéu es va produir perquè «li van oferir fer teatre, una obra de Chéjov», però, a més a més, «ja feia molt de temps interpretant a Cristina» i li venia de gust canviar i fer altres coses. Tanmateix, la raó no acaba aquí i ha aprofitat l’excursió amb Jesús per reconèixer obertament que ho va passar molt malament per culpa de la  fama que va aconseguir amb aquestes dues produccions.

Així, Malena ha afirmat que «al principi, era molt afalagador que la gent et parés i que els fans et demanessin fotos, però el nivell de popularitat va créixer tant, tantíssim, que ja era una mica de  pel·lícula de terror a vegades, de no poder ni caminar pel carrer». Tot un drama  que li va generar  tanta pressió i no va poder més. A més a més, ha aprofitat ‘Planeta Calleja’ per parlar també del dur exili de la seva família des de l'Argentina i del masclisme que encara existeix tant al món de la interpretació com en la societat en general.

També et pot interessar...