Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursants de Supervivientes 2020

El matrimoni d'una estrella de 'Supervivientes', al límit

El malestar entre la parella s'ha fet patent

José Ortega Cano amb la seva dona a la premiere de 'La Suite Nupcial'
El matrimoni d'Aldón i Ortega Cano podria perillar | Gtres

La dissenyadora Ana María Aldón s'ha convertit en una de les concursants 'estrella' i més inesperada de l'edició 2020 de 'Supervivientes' i és que la dona del torero José Ortega Cano sempre ha volgut mantenir-se apartada dels mitjans de comunicació.

Una forma de pensar que sens dubte ha canviat per complet amb el seu pas pel 'reality' on ha decidit apostar per tenir una imatge pública per ella mateixa, allunyada del seu marit. De fet,  Aldón voldria aconseguir donar-se a conèixer com a dissenyadora. Un canvi d'idea que no hauria agradat gens a Ortega Cano, segons explica 'La Razón'.

El torero no estaria d'acord amb la decisió d'Aldón

Tot i que en un primer moment Ortega Cano hauria donat suport a la seva dona per participar a 'Supervivientes' sembla que a poc a poc s'hauria fet enrere fins al punt que ella hauria marxat a Hondures amb ell completament enfadat, segons es rumoreja. Un enuig que hauria anat 'in crescendo' perquè el fill que tenen en comú, José María, troba a faltar molt a la seva mare i el torero no sabria què fer al respecte.

Aldón  ha decidit donar prioritat als seus desitjos i guanyar per ella mateixa una important quantitat de diners per a l'economia familiar. També es diu que va prendre aquesta decisió perquè hauria trobat la manera que el torero es responsabilitzés de les feines de la casa quelcom que només feia ella. Aquest 'conflicte' podria fer trontollar al matrimoni i seria el motiu pel qual la dissenyadora no hauria parlat gairebé del seu marit a 'Supervivientes'.

D'altra banda, cada cop hi ha més rumors que el torero podria decidir-se a concedir alguna entrevista per parlar de la seva situació sentimental i fins i tot assistir al plató del 'reality' per parlar amb la seva dona i defensar-la, una feina que ara mateix està fent la seva filla Gloria Camila.

També et pot interessar...