Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actriu Camila María Concepción

Mor massa jove una coneguda actriu de Netflix

Els seus companys han enviat un missatge de condol

L'actriu Camila María Concepción
L'actriu ha mort als només 28 anys | Instagram

L'actriu Camila María Concepción, de només 28 anys i coneguda per sèries de Netflix com 'Gentefied' i 'Daybreak', va morir la setmana passada, tal com ha informat el seu representant.

Segons les primeres informacions, tot apunta al fet que l'actriu decidís posar fi ella mateixa la seva vida i suïcidar-se. En aquest sentit, l'equip de 'Gentefied' ha decidit emetre un comunicat en el qual es pot llegir: «Estem desconsolats per la pèrdua de Camila Concepció. Va ser contractada com a assistent dels nostres guionistes però ràpidament es va obrir pas en els nostres cors com germana, escriptora i amiga».

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

 

Un símbol de lluita pels seus drets i dels de tot el col·lectiu que representava

Cal recordar que la jove era transsexual  i que s'havia convertit en tot un símbol de lluita pels seus drets i dels de tot el col·lectiu que representava. També va parlar sobre els drets de les persones transgènere a la Cimera dels Estats Units de la Dona i va participar en la iniciativa 5050by2020, creada per potenciar la diversitat i la inclusió en el cinema, la televisió i l'art.

A més a més, la seva bona trajectòria  professional es va consolidar fa només una setmana amb l'estrena de 'Gentefied', on Camila va treballar com a guionista per explicar la vida d'una família mexicoamericana i la seva lluita per tirar endavant en els barris llatins de Los Ángeles.

Sens dubte, la seva pèrdua ha deixat una gran commoció en el món de les sèries i, en especial, de tots aquells que lluiten per a donar visibilitat a un col·lectiu que, encara avui en dia, no ho té gens fàcil per a tirar endavant amb normalitat amb la seva vida. Tanmateix, les xarxes socials s'han omplert de missatges de condol i record a Camila. Precisament aquesta mateixa setmana, el món també s'ha commocionat per la mort de l'home més gran del món. Amb un total de 112, el japonès Chitetsu Watanabe va marxar per sempre.

També et poden interessar...