Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sálvame

La denúncia que podria acabar amb 'Sálvame'

El programa haurà de donar explicacions pel succeït

Sálvame
El programa podria estar passar per un delicat moment | Sálvame

Telecinco podria estar immers en un greu problema per culpa de 'Sálvame'.

És habitual veure i escoltar als col·laboradors del programa de televisió de premsa rosa per excel·lència discutir i, sovint, utilitzar un vocabulari gens adequat per la franja horària en la qual s'emet el programa. Per aquest motiu, i davant les queixes generalitzades en aquest sentit, des de fa uns mesos la direcció va decidir dividir el programa en diferents parts atenent als diferents horaris que engloba.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Els col·laboradors no acaben de tenir del tot clara la nova metolodogia

Així doncs, per aquest motiu, els seguidors de Telecinco han pogut veure que en l'actualitat poden gaudir de 'Sálvame' Limón, Naranja i Banana. Ara bé, sembla que els col·laboradors no acaben de tenir del tot clar que aquesta nova metolodogia no es tracta només d'una graciosa forma de fraccionar el programa.

De fet, la seva irresponsabilitat podria portar greus conseqüències  en l'emissió d'aquest. En aquest sentit, aquest passat dimecres 25 de febrer les xarxes es van fer ressò d'una discussió entre Mila Ximénez i Ylenia, en la qual, es van utilitzar paraules poc apropiades per l'horari en què es trobaven. Davant aquesta situació, es van arribar a llegir missatges a Twitter com: «La tarda del dimarts 25 de febrer 2020 a 'Sálvame' en horari de màxima protecció al menor, un dia més entre els col·laboradors del programa es falten el respecte amb insults greus, espero que visualitzi la @CNMC_ES i prengui mesures».

Més queixes per Telecinco

Així doncs, és probable que en els pròxims dies el programa rebi una nova alerta i hagi de replantejar seriosament l'actitud dels seus col·laboradors, si és que volen seguir participant en el programa. Aquesta no ha estat l'única crítica a Telecinco en els darrers dies. De fet, també s'han posat de manifest algunes queixes pel tractament de la cadena envers el coronavirus. Està clar que se'ls hi acumula la feina.

 

També et poden interessar...