URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Les fotos que Pilar Rubio no vol que vegis: «S'ha operat segur»

La presentadora hauria pogut passar per quiròfan

Pilar Rubio fent exercici
Pilar Rubio ha canviat en els últims anys | Instagram

Una de les famoses més atractives del nostre país i que desperta més interès al mateix temps que suscita afalacs per la seva bellesa és la presentadora Pilar Rubio. Aquesta s'ha convertit en un referent per a moltes dones per la imatge que projecta i que ella assegura que és fruit de practicar exercici i dur a terme una alimentació sana, completa i equilibrada.

Hi ha alguns mitjans, com 'Periodista Digital', que posen en dubte que el seu atractiu sigui única i exclusivament fruit de l'esport i la dieta, i és que són molts els rumors que indiquen que la dona del futbolista Sergio Ramos es podria haver realitzat diferents retocs estètics. Rumors que es van incrementar, sobretot, amb la seva 'espectacular' recuperació després de ser mare per primera vegada.

En alguna ocasió se li ha preguntat a Pilar si ha passat per quiròfan per a estar més radiant, un fet que ella sempre ha negat. No obstant això, hi ha professionals del món de l'estètica que no dubten en afirmar que  s'ha fet algun retoc. En concret, exposen que es percep un notable canvi en els últims anys, sobretot, quant al seu nas i als seus pòmuls. I això és alguna cosa que salta a la vista si es veuen fotos d'ella fa uns anys.

La presentadora Pilar Rubio durant una festa de promoció G/Radialpress/c)Radialpress 30/01/2007 Madrid
L'aspecte de Pilar Rubio el 2007 | Catalunya Diari

Davant aquesta disjuntiva cal exposar que és la seva paraula contra la dels metges. Sigui com sigui, és innegable que un dels rostres més atractius de la televisió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari