La infanta Cristina caminant pels carrers de Ginebra

Revelen el dur tracte que rep la infanta Cristina per part de la Casa Reial

A la germana del rei la tenen completament apartada i la tracten com una «empestada»

La periodista Pilar Eyre experta en la  Casa Reial, parla en el seu últim blog de la revista ‘Lecturas’ sobre la posició tan delicada que estaria afrontant la infanta Cristina, que es trobaria cada cop més apartada de la Casa Reial, ja que segons la periodista, ni ella ni el seu marit  Iñaki Urdangarín, són ben rebuts a Zarzuela.

Els últims sis dies de permís que ha gaudit Iñaki Urdangarín  els ha passat confinat amb la seva dona i la seva família a Vitòria, on amb prou feines s’ha deixat veure ni ha sortit a l’exterior, ja que al contrari de l’anterior vegada que comptava amb una protecció de fins a 11 escoltes, aquest cop  només en tenia 2.

Iñaki i Cristina, repudiats per Casa Reial

La parella es refugia a la ciutat de la família de l'exjugador d'handbol i no vol trepitjar Madrid per a res, a causa del menyspreu que mostren envers el matrimoni, segons informa una font propera a la família: «Si anant sola  la tracten com una empestada, imagina’t anant amb Iñaki».

A més, si anessin a Madrid, no tenen casa on dormir, no es poden allotjar en un hotel ni tampoc a Zarzuela, així que han decidit deixar-se contenir per la família de l’exesportista que s’ha convertit en el seu suport més incondicional fins ara.

La situació és tan dura que els familiars d’Iñaki, que sempre han cregut en la seva innocència, estan indignats amb l'actitud que té Casa Reial amb Urdangarín, i Pilar Eyre ha explicat en el seu blog de ‘Lecturas’ que una amiga de la família d’Iñaki ha reconegut que  «la germana d’Iñaki  m’ha arribat a dir: si el meu pare visqués i veiés el que estan fent amb Txiki, ja hauria calat foc a la Zarzuela». El pitjor encara ha d’arribar però, ja que la situació es podria fer insostenible quan Iñaki abandoni definitivament la presó.

També et pot interessar...