El cosí de Letícia explica tota la veritat: la confessió que podria fer enfadar Felip

Es tracta d'un nou escàndol que esquitxa la Casa Reial

David Rocasolano durant la promoció del seu llibre 'Adeu, princesa' 02/06/2013 Madrid
David Rocasolano ha revelat algunes dades compromeses | Catalunya Diari

La setmana passada donàvem a conèixer que l'escriptor italià Leonardo Faccio acaba de posar a la venda una biografia no autoritzada de la reina Letícia titulada 'Letícia. La reina impacient'. Què significa ser reina al segle XXI?'. Un llibre que suscitarà polèmica perquè, entre altres coses, fa esment a unes declaracions del cosí de la monarca.

David Rocasolano és el nom de l'esmentat familiar de la reina, condemnat per revelació de secrets després de ser advocat de la família de Rocío Dúrcal. Aquest, amb el qual Letícia hi va tenir força relació durant una temporada, ha donat a conèixer certes dades en la citada publicació, igual que ho va fer en el llibre 'Adeu, princesa', el llibre que el va portar a trencar llaços amb la reina. 

Faccio explica en la seva obra alguns dels negocis actuals dels Reis dels quals ha parlat el costí, però  també parla de la corrupció que presumptament hi ha a la Casa Reia. En concret, s'exposa que « el diner negre a la Casa del Rei, segons el cosí de la Reina, no és cosa del passat ni exclusiu de Joan Carles. És part de la normalitat, un degoteig freqüent d'empreses privades que entren a la casa de la família Borbó».

De fet, l'autor italià exposa que «David Rocasolano va assessorar a va assessorar Letícia deu anys i també al príncep Felip. Desmenteix la imatge de transparència, com si els Reis fossin part de la mateixa corrupció que va tacar la Corona».

El rey Felipe VI y la reina Letizia juntos en sus nuevas fotografías oficiales
Els Reis han tingut negocis, segons David Rocasolano | Casa Reial

Així mateix, en el citat llibre es ve a indicar que l'esmentat familiar de la monarca «diu que guarda comprovants dels comptes bancaris de Letícia i de Felip i documents de cada negoci que va fer amb ells». A més aquell assegura que l'actual Reinaera i és coneixedora dels assumptes de la família del seu espòs perquè quan li va preguntar sobre aquest tema ella va contestar que «Si formes part d'una família, és difícil que se t'oculti tot. Tard o d'hora s'acaba sent partícip».

Ara bé, en el mateix llibre Faccio reconeix que quan va demanar a Rocasolano que  li mostrés els documents sobre els comptes dels Reis i fins i tot els enregistraments que aquell afirma tenir sobre ells, es va negar en rotund afirmant que era una mesura de seguretat. Això sense passar per alt que l'autor reconeix que aquesta va ser l'última vegada que va poder parlar amb el cosí de Letícia, perquè no va tornar a agafar-li el telèfon.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari