ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Surt a la llum el truc de bellesa més secret de Susanna Griso

La presentadora catalana ha assegurat en més d'una ocasió que no segueix cap dieta

Susanna Griso
Susanna Griso ja té 50 anys | CatalunyaDiari.cat

No hi ha dubte que la presentadora Susanna Griso compta amb un físic envejable als seus 50 anys.

La catalana i presentadora del programa 'Espejo Público' ha confessat alguna vegada no seguir cap dieta en concret per tal de mantenir la seva silueta en regla. Això no obstant, estava clar que alguna cosa havia de fer per a tenir el cos que té i que cada dia llueix en ple directe a través d'Antena 3.

Un gimnàs ubicat a la zona de La Moraleja

En aquest sentit, la revista 'Jaleos' confirma que Susanna acudeix de forma habitual a un excel·lent gimnàs ubicat a la zona de La Moraleja de Madrid i que, per tant, aquesta seria el seu millor secret de bellesa guardat. Concretament, es tracta del centre Holmes Place, que és el que es denomina un Club Premium de Fitness, Wellness i Spa.

En aquest espai, la presentadora dur a terme activitats físiques i tractaments corporals que l'ajuden a mantenir el seu espectacular cos, malgrat el pas dels anys. Gràcies a un entrenador personal, Susanna pot seguir un bon ritme d'exercici físic que, a més a més, es pot combinar en el mateix gimnàs amb sessions de fisioteràpia o massatges.

Més enllà de la seva preparació física, està clar que la catalana també gaudeix d'una bona tranquil·litat mental, ja que està al capdavant d'un exitós i consolidat programa de televisió, i té una preciosa família al costat del seu marit, Carles Torras.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari