Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores posant per a 'Supervivientes'

Les fotos que demostren el canvi físic que ha patit Rocío Flores

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David segueix una dieta saludable i fa exercici regularment

Rocío Flores posant per a 'Supervivientes'
Rocío Flores ha patit un gran canvi físic al llarg dels darreres anys | Telecinco

L’objectiu de Rocío Flores és molt clar: guanyar ‘Supervivientes 2020’. Tot i que la filla de Rocío Carrasco i Antonio David no va fer el salt a la televisió fins que no va trepitjar el plató de ‘Gran Hermano VIP’ per a defensar el seu pare, ja ha captat l'atenció de tots els espectadors.

El gran canvi físic de Rocío Flores

Des del seu pas pel plató de ‘GH VIP’ fins a la seva entrada al ‘reality’ de supervivència, Rocío Flores s'ha estat  entrenant en una acadèmia i així poder superar les dures proves que l’esperen cal concurs. Tanmateix, no només ara s’ha estat posant en forma, sinó que en els darrers anys s’ha pogut observar un  gran canvi físic en ella, sobretot perquè en el 2018 va decidir seguir una dieta i una taula d'exercicis per a estar en forma i, a més, es defineix com ‘coach’ nutricional per a poder ajudar els altres.

Però no només està seguint una  dieta més saludable, sinó que també va canviar de color de cabell, passant d'un ros clar a un castany de color mel, juntament amb unes pestanyes postisses que ressalten encara més la seva mirada blava. També es va fer un ‘microblading’ a les celles per a repoblar-les i, fins i tot, existeixen alguns rumors que apunten que també s’ha retocat els llavis.

A simple vista es pot comprovar el gran canvi de Rocío Flores, sobretot si observem les fotografies que ha anat compartint a Instagram al llarg de tot aquest temps. Deixant enrere a la nena  que sempre estava als braços de la seva àvia Rocío Jurado, captant l'atenció amb els seus ulls blaus i rínxols rossos, ara Rocío Flores és tota una dona  que ho dóna tot disposada a guanyar ‘Supervivientes’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

" el secreto para ser feliz es la mala memoria " buenas noches gentecilla

Una publicación compartida por Rocio Flores (@rotrece) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que te quiero como a nadie , feliz 18 de septiembre

Una publicación compartida por Rocio Flores (@rotrece) el

També et pot interessar...