Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia arribant a la Federació Espanyola de Malalties Estranyes després de la defunció de Pilar de Borbó (09-01-2020)

El tuit sobre el passat de la reina Letícia que s'ha fet viral

Els usuaris han aprofitat per llençar dures crítiques

La reina Letícia arribant a la Federació Espanyola de Malalties Estranyes després de la defunció de Pilar de Borbó (09-01-2020)
Els usuaris de Twitter han estat molt crítics amb Letícia | Gtres

Cada cop són més habituals els comentaris crítics sobre la reina Letíciaque es fan a les  xarxes socials. Normalment el centre de totes les crítiques són els 'outfits' que la dona de Felip VI  llueix als diversos actes públics però aquesta vegada el tuit que s'ha fet viral està relacionat amb el seu passat.

Una usuària de Twitter no ha volgut perdre la seva oportunitat de dir la seva a les xarxes socials sobre una de les polèmiques més comentades de les últimes setmanes i és per això que proposava: «Aquells que feu acudits sobre la caixera que va arribar a ser ministra (referint-se a Irene Montero), quan els fareu de la presentadora del telenotícies que va arribar a reina?».

Els usuaris van acceptar el repte

Les respostes no van tardar a arribar i és que molts dels usuaris d'aquesta xarxa social van acceptar el repte proposat i van començar els acudits sobre el passat de la reina, uns comentaris que de ben segur no han fet gens de gràcia a  Letícia. Les polèmiques de la reina són cada cop més constats i la seva mala relació amb l'exregent i mare del seu marit, Sofia, a qui molta gent li té estima, li passen factura per les xarxes socials.

També et pot interessar...