«Sempre ha estat així?» La part del cos de Victòria Frederica que ha fet esclatar les xarxes

El coll de Victoria Federica acapara tot el protagonisme del seu outfit

Victoria Federica en una festa d'aniversari
El coll de Victoria Federica, tema de debat a les xarxes | Xarxes socials

Victòria Federica sempre triomfa gràcies al seu estil senzill, minimalista i elegant. Els seus looks son sempre comentats a les xarxes socials, però aquest cop no ha estat així. Les xarxes, especialment Twitter, s’han omplert de comentaris referents a una part concreta del cos de l’estudiant: el coll.

Victòria de Marichalar i Jorge Bárcenas, el seu xicot, es divertien aquest dissabte a la festa de cumpleanys de dos dels seus amics més íntims -María García de Jaime i Tomás Páramo- sense saber que els usuaris es fixaven més en el coll de Victòria Federica que en el seu sofisticat model.

El coll més comentat a les xarxes

L'estudiant, que de ben segur volia ser notícia pel seu outfit -format per uns pantalons beige, samarreta negra i armilla verda- s’ha emportat una sorpresa en veure que la gent feia comentaris sobre la grandària del seu coll. El cert és que la filla de la infanta Elena sempre ha cridat l’atenció per aquesta part de la seva anatomia, però els vídeos recents de la festa han tornat a convertir-la en tema de debat.

A les xarxes es podien llegir comentaris com «Steadtler es va inspirar en el coll de Victòria Federica per fabricar els seus llapissos» o «com a persona amb el coll bastant llarg, he de dir que Victòria Federica no em representa», tot en un to humorístic que es va estendre durant una bona estona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari