La periodista catalana Pilar Eyre entra en pànic en creure que té coronavirus

La periodista és especialista en temes de la Casa Reial

Imatge d'un control de coronavirus
La periodista va trucar el 112 pel seus símptomes | Arxiu

El pànic pel coronavirus ja és imparable. Fins i tot les persones que, suposadament han de tenir una bona gestió de la informació que circula envers el virus, s'han vist aclaparades per la por de contagiar-se d'aquest.

Un exemple ha estat la periodista especialitzada en Casa Reial, Pilar Eyre, la qual, s'ha ocupat de retransmetre a través del seu perfil de Twitter l'ensurt que ha acaba de patir. En aquest sentit, Pilar ha explicat que es va començar a trobar malament i que va començar a tenir símptomes com tos i febre que li van fer saltar totes les alarmes.

La periodista va decidir trucar al 112

Davant el seu malestar, finalment, la periodista va decidir trucar al 112 per explicar què li passava i que, en el cas que creguessin convenient, analitzessin si també estava infectada per coronavirus. En aquest punt, cal recordar que aquesta és una bona decisió, ja que els responsables de la salut pública del país van demanar no col·lapsar els centres mèdics i hospitals davant de possible sospites i trucar, directament, al 112.

Malgrat l'ensurt, finalment Pilar va aclarir que no tenia coronavirus i que tan sols es tractava d'un bon refredat. Ara bé, un dels tuits que més va sobtar als seus seguidors és que la preocupació més gran de la periodista no era contraure el virus, sinó que sortiria als mitjans de comunicació la seva edat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari