El final de Maria Patiño? El detall de la seva última foto que comença a preocupar

Sembla que la presentadora està perdent l’estima dels seus seguidors

Maria Patiño a Madrid (25-07-19)
No és la primera vegada que Patiño rep crítiques pels seus comentaris | GTRES

Maria Patiño és una de les cares més reconegudes de Telecinco, i la seva sinceritat i sentit de l’humor ha captivat l’audiència de la cadena. Actualment col·labora a ‘Sálvame’ i ‘Sábado Deluxe’, i els caps de setmana està al capdavant de ‘Socialité’.

Però la seva última fotografia compartida a les xarxes socials preocupa als seus seguidors, ja que no surt ben parada en els comentaris d’aquells que han observat atentament la imatge. Si bé és cert que no és la primera vegada que la col·laboradora és criticada pels vestits que escull, en aquesta ocasió els seus comentaris també han calat foc entre els seguidors de Telecinco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comenzamos el mes juntos!!! @socialitet5 @mediasetcom . Look @siempre_nora y anillo de @vrlasmellis

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

Gran part dels comentaris es fixen en el seu aspecte físic, el qual consideren com una silueta massa prima. Aquestes qualificacions per si són de mal gust, però a més cal recordar que Patiño va confessar fa temps que havia patit trastorns de l’alimentació. Per altra banda, el seu cabell tampoc queda molt ben parat entre el seu públic. «Avui el perruquer estava de ressaca», «Deixa de moure tant el cap que després el cabell et queda així de malament a pantalla».

Tot i això, molts d’ells s’han fixat principalment en el vestit que lluïa. «Per cert, el vestit està molt bé, però on has deixat els malucs?», «Hauries de canviar d’assessora d’imatge, no et queda bé aquest ‘minivestit’», «Et queda horrible, sembles més baixeta».

Criticada per defensar a Adara i Gianmarco

Molts d’ells comenten la decantació de la presentadora a favor d’Adara i Gianmarco després que la parella superés un polígraf conjunt on es posaven a prova. A més, Patiño no ha escatimat mai a l’hora d’acusar greument a Hugo Sierra durant el seu pas per ‘Supervivientes’. Els seus comentaris deixen entreveure que l’opinió de la presentadora no és tan compartida com ella pensava: «Estàs molt maca, però jo a Adara no me la crec per a res», «Fa vergonya que defensis a Adara, és el concurs d’Hugo, respecteu això!», «Ja et donaràs de ple quan Gianmarco abandoni Adara en dos telediaris...».

Un altre tema que va calar foc entre el públic va ser quan el polígraf va admetre que Gianmarco havia flirtejat amb Elena, la mare d’Adara, cosa que l’italià havia estat negant durant tots aquests mesos. «Vau manipular el polígraf de Gianmarco, ell diu la veritat!», «No tot està permès per donar l’espectacle, existeixen límits i se’n diu nomanipular», «Sou uns falsos!».

Sens dubte, sembla que Maria Patiño haurà de decidir si deixar d’expressar tan clarament les seves idees sobre els programes que comenta o si preferirà dir allò que pensa i seguir rebent aquesta mena de comentaris a les seves publicacions.

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari