Eva González durant la presentació de la nova temporada de 'La Voz'

Eva González reapareix sola públicament i no pot controlar les llàgrimes

Va presentar part de gala d'entrega de les Medalles d'Andalusia que va tenir lloc fa pocs dies a Sevilla

Eva González sempre s'ha mostrat com una dona molt sentimental. En els diferents programes que ha tingut l'oportunitat de presentar, se l'ha vist riure com ningú i emocionar-se com poques.

Per aquest motiu, no és estrany veure-la plorar en directe. Ara bé, la notícia cobra una altra dimensió si es posa en context els complicats mesos que està passant la presentadora i model després de la suposada infidelitat del seu marit, el torer Cayetano Rivera. Per això, d'ençà que els rumors es van fer públics, han estat poques les vegades en les quals s'ha pogut veure amb naturalitat a Eva.

Màxima emoció a la gala d'entrega de les Medalles d'Andalusia

Ara bé, si Andalusia la crida, ella sempre està disposada a ajudar la seva terra. Així doncs, sense pensar-s'ho dues vegades va acceptar presentar part de  gala d'entrega de les Medalles d'Andalusia que va tenir lloc fa pocs dies a Sevilla. De forma inevitable, Eva era el focus d'atenció i, segurament sense voler-ho, l'atenció sobre ella va augmentar quan no va poder aguantar-se les llàgrimes damunt de l'escenari.

La presentadora es va emocionar amb força quan va parlar del seu pare, que era agricultor i que, desgraciadament, va morir el 2013 per un ictus. Va ser quan va recordar els seus orígens quan la popular presentadora es va trencar i va admetre que: «Se'm sortirà el cor per la boca, com canvien les coses quan un està a la seva terra».

L'absència de Cayetano

Malgrat el tràngol que va passar l'andalusa, també va fer gala del seu bon humor i de l'estima que té per Andalusia i tots els amics que van rebre una important medalla, entre les quals, va destacar la cantant Vanesa Martín. Per la seva banda, Cayetano no va acudir a la gala, ja que es trobava entrenant per a preparar una nova temporada davant els braus. Sigui com sigui, està clar que Eva necessita més  suport i amor que mai.

També et poden interessar...