Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas

El 'look' preferit de Victòria Frederica que pots aconseguir a Zara

Si vols aconseguir l'estil fresc i informal de Victòria Frederica, estigues molt atenta a la següent armilla de Zara

Victòria Frederica assistint a una 'corrida' taurina
Victòria Frederica té l'armilla més desitjada | CatalunyaDiari.cat

Victòria Frederica s’ha convertit en una jove apassionada per la moda, amb un ‘look’ molt juvenil i bohemi que sorprèn vagi a on vagi. El darrer mes de gener captivava tots els presents a la passarel·la sevillana ‘We love flamenco’  amb un estilisme que va aconseguir atrapar moltes mirades per la seva  originalitat i naturalitat.

I és que la filla de la infanta Helena s’atreveix amb tot, fins i tot amb una peça de roba que no acostuma a estar a l’armari de tots les ‘it girls’ per la seva excepcionalitat: l’armilla, un dels articles preferits de Victòria, que a més, sap combinar a la perfecció. Victòria Frederica va decidir lluir un ‘look’ molt informal i senzill, aconseguint el toc de distinció amb aquesta peça poc usual, que va decidir lluir de tall llarg i fins als genolls.

 

En aquesta ocasió, la néta del rei emèrit optava per un ‘look’ bàsic, conformat per uns texans de Zara de color beix, i una camisa d’estampat en blanc i negre. Precisament, aquests texans, que semblen ser comodíssims, els té també la periodista Sara Carbonero en color mostassa i els pots trobar ara a qualsevol botiga  Zara per només 29,95 euros.

 

Ara pots aconseguir l’armilla de Victòria Frederica a Zara

L'armilla que lluïa  Victòria en aquesta ocasió, va aconseguir aportar el toc just de glamur a la totalitat del conjunt, i el millor de tot és que ara en pots aconseguir una d’idèntica a Zara. Es tracta d’una armilla negra, llarga fins a l’altura dels genolls, confeccionada amb barreja de llana i que compta amb un cinturó que estilitza la figura i li dóna encara més encant.

 

Armilla negra de Zara
Aquesta és l'armilla de Zara per 19,99 euros que ha arrasat a les botigues | Zara

Amb aquesta armilla podràs combinar a la perfecció ‘looks’ senzills del dia a dia i informals, com per exemple, uns texans com els de  Victòria Frederica, o optar per uns pantalons més d’arreglar, com poden ser uns de pinça per exemple, i uns tacons alts, per convertir-te en l’elegància personificada. La sorpresa ve amb el preu, ja que el millor de tot és que actualment aquesta armilla es troba rebaixada a 19,99 euros, quan abans valia 59,95. Amb aquest preu no ens estranya gens que ja s’hagi esgotat a la botiga ‘online’, però estem segurs que si mires bé, encara la podràs trobar en alguna de les botigues físiques de Zara.

També et pot interessar...