IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Helena diu prou: La imperdonable última malifeta de Victòria Frederica

La jove va actuar de manera violenta enmig del carrer

Victòria Frederica passejant pel carrer
Victòria Frederica ha protagonitzat un nou escàndol | Gtres

La infanta Helena comença a estar farta que de manera habitual els seus fills, Froilà i Victòria Frederica, la facin passar un mal tràngol per alguns dels seus escàndols. És conegut que tots dos són joves i que no són poques les ocasions on se'ls ha pogut veure sortint de festa. 

La contínua presència de paparazzis al seu voltant provoca que no siguin moltes les imatges dels nebots del rei Felip i la reina Letícia tenint un comportament poc apropiat entre els seus amics. Encara que és Froilà el principal protagonista d'aquestes escenes, per un cop va ser la germana,Victòria Frederica, qui va reaccionar amb males formes després de rebre un ensurt enmig del carrer. 

El vídeo dels fets 

Ella i una amiga es trobaven a una vorera esperant un cotxe que les dugués al seu destí. Mentre xerraven distretes, Victòria Frederica no es va adonar que un cotxe provava d'aparcar prop d'ella, motiu pel qual la seva amiga la va haver d'apartar per evitar ser envestida

Segons després de prendre consciència del que havia passat, va reaccionar de manera violenta donant una puntada de peu a l'aire que no va colpejar el cotxe de miracle. Per un moment, va semblar que es va  reencarnar en el seu germà, concretament quan tenia 14 anys i va protagonitzar un dels moments més recordat de la boda dels reis: la seva puntada a una de les dames d'honor. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari