L'infanta Helena, Victòria Frederica i Froilà a Pozuelo de Alarcón el 27 d'agost de 2019

Crítiques a la infanta Helena per la seva relació amb Victòria Frederica

Totes dues han compartit una jornada de compres plena de luxes i capricis

La infanta Helena ha demostrat la bona relació que té amb Victòria Frederica passant un dia diferent plenament dedicat a reforçar el vincle mare i filla. Les dues han gaudit d'una jornada  plena de tota mena de luxes i capricis.

La germana del rei Felip, com la resta de la Família Reial, prova de superar el cop de la mort de Pilar de Borbó tornant a la rutina. És per això que la infanta Helena i Victòria Frederica  han tingut una llarga jornada de compres juntes que ha començat amb un gran esmorzar. Helena saps que a la seva filla li encanta dur un fastuós ritme de vida i per això no ha dubtat en recórrer amb ella totes les botigues de Madrid, deixant-la conduir un cotxe d'alta gamma. 

El ritme de vida de Victòria Frederica, 

La germana Froilà, d'ençà que és major d'edat, ha rebut nombroses crítiques  per no estar-se de res, però ara sembla que és la seva mare qui rep els atacs per permetre-li tot el que vol. Acusen la infanta de ser massa permissiva  amb Victòria Frederica, fet que hauria generat algun conflicte a tres bandes entre la jove, la seva mare i el pare i exmarit de la infanta, Jaime de Marichalar.  

Tot i haver tingut alguns problemes en el passat, la veritat és que la seva relació sempre ha estat marcada per una gran confiança i complicitat. Aquest dia de compres així ho demostra, ja que segurament no han mirat els preus de la nombrosa roba o sabates que probablement s'han comprat.

També et pot interessar...