Victoria Frederica rep la pitjor resposta dels seus pares

La vida sentimental de la jove no agrada gens a la infanta Helena

Victoria Frederica, filla de Jaime de Marichalar i la infanta Helena, segueix els passos del seu germà gran Froilán i no posa gaire èmfasi en amagar els seus afers privats. Des que va assolir la majoria d'edat, s'ha convertit en protagonista habitual a les portades de la premsa del cor, i és que la cinquena en la línia successòria borbònica aprofita qualsevol acte públic per deixar-se veure.

El primer noi relacionat amb Victoria Federica va ser el destre Gonzalo Caballero, però el noi va decidir que encara no era moment per romanços amb la família reial i es va centrar en la seva carrera taurina. Ara ha sortit un nou nom: Jorge Bárcenas.

Tot i que en un primer moment molts van creure que es tractava d'un parent de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, el jove no té res a veure. Es tracta d'un jove DJ que punxa sota el nom de 'Barce'. Segons van informar diversos mitjans de la premsa del cor, els dos van gaudir d'una escapada romàntica a Vaquèira Beret i, més recentment, ella es deixava veure en una discoteca de Roma on ell punxava.

La infanta Helena, en contra de la nova parella

La relació entre el DJ i la néta dels emèrits no és vista amb bons ulls per part de la infanta Helena. Segons informava 'Bekia', la germana de Felip VI té certa por que la seva filla es deixi emportar pels encants de la nit madrilenya. Tant és així que els pares de la jove ja li han comunicat que no estan a favor de l'idil·li romàntic, una de les afirmacions més dures que pot rebre una filla.

Tant Jaime de Marichalar com la infanta Helena volen que Victoria Federica segueixi centrada en els seus estudis, com fins ara, i no segueixi el camí de despropòsits acadèmics que va encapçalar Froilán. Una notícia trista per a la jove, però la millor decisió per tal d'allunyar el focus mediàtic de Zarzuela.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari