Empentes i insults en una picabaralla entre Victòria Federica i la premsa

Els amics de la filla de la infanta Elena van empènyer i insultar a la premsa que intentava obtenir una foto de Victòria Federica

Victoria Federica celebra sus 19 años en una discoteca
Victòria Federica ha celebrat el seu aniversari aquest cap de setmana | CatalunyaDiari.com

La neta del rei emèrit, Victòria Federica, ja ha complert els 19 anys i per a celebrar-ho va organitzar una gran festa en una coneguda discoteca de Madrid aquest passat divendres. Tot i que l'aniversari va ser el 9 de setembre no va ser fins al divendres 27 que va decidir reunir als seus amics tot i que la celebració no va anar tan bé com ella s'esperava: els amics de Victòria Federica van protagonitzar un tens enfrontament amb la premsa.

Tens enfrontament i insults amb la premsa

Els reporters que cobreixen totes les notícies de la Família Reial es trobaven a l'exterior de la coneguda discoteca per tal de poder obtenir una fotografia de Victòria Federica i dels convidats a la festa quelcom que no ha agradat gens als joves que es disposaven a accedir al local per una de les portes laterals, segons han aconseguit gravar les càmeres de 'Socialité'.

«Collons, hòstia, puta ja!» van cridar els amics de Victòria Federica mentre s'obrien pas a empentes entre els periodistes per arribar a l'entrada i evitaven ser gravats per les càmeres. Tots els intents de no aparèixer dels amics de la filla de la infanta Elena per evitar que aparegués alguna publicació del seu aniversari han resultat frustrats després que un dels amics de Victòria Federica compartís un vídeo, a les xarxes, on apareix aquesta a l'interior de la discoteca. A la imatge, la jove apareix alterada tot discutint amb un dels seus amics.

Victoria en el interior de la discoteca durante su fiesta de cumpleaños
Victòria Fedrica durant la celebració del seu aniversari | xarxes socials

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari