L'accident de cotxe de Zinedine Zidane amb un final molt surrealista

La reacció de l'altre conductor implicat va sorprendre l'entrenador del Real Madrid

Zinedine Zidane com a entrenador del Madrid en una roda de premsa
Zinedine Zidane va viure una curiosa anècdota després de patir un accident | Europa Press

Zinedine Zidane va viure fa pocs dies un mal tràngol, res greu, però que ningú desitja que li passi. Mentre conduïa el seu cotxe prop de la ciutat esportiva del Real Madrid a Valdebebas, va tenir un petit accident. 

Va ser l'entrenador francès qui en una rotonda va colpejar per darrere l'Audi A4 d'Ignacio Fernández. Aquest havia frenat per cedir el pas a un altre cotxe, que ja circulava dins de la rotonda, i de sobte va sentir com el vehicle de Zidane l'envestia. Ignacio ho explicava a 'La Voz de Galicia' com una anècdota que no oblidarà mai: «Només veure'l, el vaig reconèixer i li vaig dir que el voldria haver conegut en altres circumstàncies, però tampoc està malament».  

L'alegria de trobar-se amb Zidane

Tot i l'ensurt i la preocupació lògica d'un accident com aquest, Ignacio assegura que va poder relativitzar el que va passar quan va veure que l'altre conductor era Zidane. «Em vaig quedar tranquil, almenys ja sabia que tenia assegurança i tenia tot pagat», va dir.  

Ell, però, es va quedar amb les ganes d'aconseguir el contacte del tècnic madridista: «Li vaig donar el meu telèfon però ell no el seu, com m'imaginava». Va haver de conformar-se amb les dades personals del seu representant.  

Selfie de Zidane i Ignacio, el conductor amb qui va topar
La selfie que demostra l'accident entre Zidane i Ignacio | Cedida

El final de l'accident: Una selfie

El final de l'accident també va ser digne d'explicar: «Li vaig dir si podíem fer-nos una selfie, perquè sinò la gent no em creuria que em vaig donar un cop amb Zidane. Molt amablement va dir que sí. Es va treure el barret i ens vam fer la foto». Acaba explicant que va bromejar que «si volia quedava tot en res, que intercanviàvem allà els cotxes i prou». 

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari