Rosalía

Rosalía, convidada d'honor a l'aniversari d'Stormi, la filla de Kylie Jenner

L'artista catalana ha consolidat la seva amistat amb la 'influencer'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s no rise and shine but she’s hittin those notes

Una publicación compartida de Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) el

Kylie Jenner ha celebrat aquest cap de setmana el segon aniversari de la seva filla Stormi. La 'influencer' més famosa del món ha organitzat una festa ideal a Los Angeles, ambientada en l'univers de Frozen. Un parc d'atraccions amb la presència de follets, fades, monstres i altres éssers fantàstics. Ara bé, la convidada estrella ha estat l'artista catalana Rosalía, que és molt bona amiga de Jenner des de fa uns mesos.

La cantant ha compartit nombroses 'stories', vídeos i fotografies al seu compte d'Instagram gaudint de la festa, en què ha cantat l'aniversari feliç a la petita de Jenner i Travis Scott. A l'Stormi World han anat moltes altres personalitats del món de l'espectacle i de la moda, com la germana de Kylie, Kendall, i Hailey Baldwin, la dona de Justin Bieber. 

El discurs dels Grammy, en català

Rosalía  va ser guardonada la setmana passada amb el Grammy Llatí. En un discurs en què va barrejar el català, el castellà i l'anglès, la cantant va agrair a la seva família tot el seu suport malgrat trobar-se lluny en un dia tan especial per a ella: «Us estimo molt, i gràcies perquè sense vosaltres no hauria pogut arribar fins aquí» va dir en català.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besties @rosalia.vt

Una publicación compartida de Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love Kylie and Rosalia’s friendship! @rosalia.vt

Una publicación compartida de Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) el

També et pot interessar...