Alba Carrillo entrarà a la casa de 'Gran Hermano'

Alba Carrillo publica la foto més esperada per tots els seus fans

La model ha compartit una imatge on apareix la seva parella

Alba Carrillo per fi ha compartit la imatge més esperada per tothom. Després de tant de temps, els seus seguidors han pogut veure una fotografia de la model amb la seva parella, el presentador de ‘Cuatro al día’, Santi Burgoa.

Alba Carrillo felicita Santi Burgoa pel seu aniversari

Tot i que en un principi no havien confirmat mai els rumors que havien sorgit envers ells durant l’estiu, el pas d’Alba Carrillo per ‘Gran Hermano VIP’ va servir per oficialitzar la seva relació. La model primer va confessar tenir nova parella, fins que el mateix Santi Burgoa va pronunciar-se al respecte, escrivint una carta a la concursant on li deia que l’esperaria fora i, des de llavors, la model el va nomenar en diverses ocasions al llarg del ‘reality’.

Tot i això, en les darreres setmanes no s’ha sabut gaire de la parella, fins que Alba Carrillo ha compartit a Instagram una fotografia amb Santi Burgoa, on se’ls veu molt feliços, felicitant-lo l’aniversari: «Acaba el 02-02-2020. Diuen que és un dia especial, capicua i que no hi haurà un altre fins d’aquí a 101 anys...». La imatge ha obtingut milers de ‘m’agrada’ i molts han estat els que han escrit missatges afirmant que «fan una parella perfecta», com és el cas de Raquel Salazar, la mare de Noemí Salazar.

 

També et pot interessar...