Els peus de Belén Esteban s’emporten el protagonisme de la seva última fotografia

La col·laboradora ha estat criticada a través dels comentaris a les xarxes

Belén Esteban arribant a l’aeroport de Madrid (18-02-2020)
Els seguidors de la col·laboradora s’han fixat en un discret detall de la imatge | GTRES

Aquest any no està sent molt bo per Belén Esteban. La sobtada mort de la seva exparella Fran Álvarez ha estat un cop molt dur per la presentadora. La ‘princesa del poble’ tampoc es troba en la millor relació amb la seva filla després de trencar la promesa que va fer-li sobre que mai la mencionaria públicament.

Esteban encara no s’ha expressat públicament sobre la mort del seu ex, i la seva defunció va coincidir amb unes merescudes vacances de la col·laboradora a ‘Sálvame’. Va ser a través de les xarxes on va tornar a aparèixer públicament promocionant un producte per aprimar-se.

Criticada pels seus peus

Precisament les últimes crítiques de la col·laboradora han sorgit a través del seu Instagram. Ella continua fent anuncis i promocions a través de l’aplicació, tot i que moltes vegades el seu missatge passa desapercebut perquè els seus seguidors es fixen més en el seu aspecte físic.

En aquest cas, han estat els peus de Belén Esteban els que han cridat l’atenció del públic. A la fotografia es pot veure que les sabates escollides no han estat les millors, ja que sembla que no siguin de la talla de la presentadora i els dits sobresurten intentant escapar. A més, els seguidors també han comentat el seu color desmillorat i un aspecte molt tocat.

Sembla que les operacions i els diners no poden canviar tots els aspectes físics que es voldrien, i és que Belén Esteban té ja 46 anys tot i que el seu esperit rebel i agressiu recorda a una persona molt més jove. A més, haurà de buscar una altra manera de fer publicitat sense que els seus seguidors es fixin en detalls que no són realment importants.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari