YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«El vam comprar per destruir-lo». El compromès vídeo de Letícia abans de convertir-se en reina

El passat de Letícia abans de convertir-se en monarca no va agradar gens als emèrits

La reina Letícia als Premis Princesa de Girona (28-02-2020)
Els reis emèrits van voler obtenir informació sobre Letícia abans que es convertís en reina | GTRES

La relació entre els membres de la Família Reial ha estat comentada des dels seus inicis. La incorporació de Letícia a la monarquia només va empitjorar la situació, ja que tant la reina Sofia com elrei Joan Carles preferien que el seu fill Felipes casés amb algú pertanyent a la reialesa, tal com dicta la tradició.

Però l'encara príncep Felip va enamorar-se de la presentadora del telenotícies de TVE, i va assegurar al seu pare que renunciaria a la corona si fos necessari per mantenir la seva relació. Joan Carles i Sofia no acceptaven aquesta nova nora, però sabien que la situació de la monarquia era delicada i  no poden arriscar-se a perdre al futur rei.

Felip contra els seus pares per amor 

La vida de la reina Letícia és una de les més comentades durant aquests dies després que sortissin les primeres informacions sobre la seva autobiografia no autoritzada. Ara, el portal ‘Cotilleos’ ha anunciat una dada important que podrà llegir-se al llibre ‘La reina’, de Pilar Urbano.

El digital explica que quan Felip va començar a parlar sobre la periodista Letícia Ortiz i del seu interès per ella, el rei Joan Carles va sol·licitar obtenir certs detalls i informació sobre la seva vida personal i el seu passat. I entre altres troballes, com l’avortament que van haver d’ocultar per part de la Casa Reial, l’emèrit va descobrir un vídeo que va ordenar eliminar immediatament.

Letícia, la reina republicana

I és que és sabut per tothom el passat republicà de l’actual reina d’Espanya. Aquesta dada ha quedat demostrada amb això que avança ‘Cotilleos’. Segons informa, el vídeo en qüestió mostrava a una jove Letícia durant una estança a Mèxic. Allà es mostrava a favor de la república i absolutament en contra de la monarquia espanyola.

Un estudiant mexicà que tenia el vídeo va decidir entregar-lo als responsables dels telenotícies de TVE. Concretament, va ser rebut pel seu director, Alfredo Urdaci, qui es va posar en contacte amb la Zarzuela per informar sobre la troballa. Segons afirma ‘Cotilleos’, Urdaci va seguir directius i es va comprar el vídeo per un milió de les antigues pessetes amb la intenció de fer-lo desaparèixer. I tot i que les imatges estan esborrades, el passat de l’actual reina està sent comentat i analitzat acuradament. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari