Joan Carles es queda sol: traït per la seva amant Corinna

El rei emèrit acaba d'assabentar-se de la traïció

El rei emèrit Joan Carles durant el funeral de la infanta Pilar a El Escorial (Madrid) el 29 de gener del 2020
El rei emèrit Joan Carles, traït per Corinna | GTres

'El País' va publicar aquest passat dimarts una entrevista amb un cosí llunyà del rei Joan Carles, Álvaro de Orleans-Borbón. Algunes de les declaracions del cosí de l'emèrit portaran molta cua, i és que fan referència a l'amiga íntima del Borbó, Corinna.

Al cos de l'entrevista, Álvaro de Orleans-Borbón va confessar que va pagar «molts vols privats del rei emèrit, però no soc el seu testaferro», unes paraules que podrien tenir conseqüències immediates. El periodista va preguntar si en aquests vols hi era Corinna, amiga íntima de Joan Carles. Efectivament, la suposada amant del rei emèrit viatjava amb ell «en diverses ocasions», segons explicava l'entrevistat. 

No obstant això, segons informa 'Vanitatis', l'advocat de Corinna Larsen ha comunicat que «Corinna va estar present en un nombre molt limitat d'aquests vols. Quan es facin públiques les llistes de passatgers es veurà molt clar. Qualsevol intent de distorsionar la realitat no servirà de res». D'aquesta manera, cadascú ha explicat la veritat en funció dels seus interessos.

La versió de Corinna

En tota aquesta qüestió, només faltaria saber la versió de la mateixa Corinna. 'Vanitatis' assegura que la suposada amant del rei emèrit s'ha posat en contacte amb el mitjà per afirmar que Joan Carles «va insistir que jo volés en avions privats per discreció i jo vaig complir. Després d'acabar la relació i, per a la meva sorpresa, em van demanar que reemborsés els vols privats que m'havien ordenat agafar. Sorprenentment, em van enganyar perquè reemborsés els diners al seu cosí».

Així les coses, el rei Joan Carles pot veure aquestes declaracions com una traïció, després de confiar tant en la seva íntima Corinna. Només falta comprovar la llista de passatgers per comprovar qui diu la veritat sencera, tot i que l'equip de Corinna afirma que «fins al moment no hem rebut res, el que genera preguntes molt serioses. L'engany serà exposat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari