YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Rivera parla de nou de la seva addicció a les drogues

Va ser aquest darrer diumenge en una entrevista a 'Viva la vida'

Kiko Rivera presenta 'Tuboescape' a 'Viva la vida'
Kiko Rivera recorda la seva etapa més dura | TELECINCO

Kiko Rivera tornava al plató de‘Viva la vida’ per presentar el seu nou senzill ‘Tuboescape’, una actuació que va donar molt a parlar pel seu descarat playback, i per parlar també de la seva vida, en una entrevista on va sortir a col·lació el seu passat i la seva addicció a les drogues, de la qual el DJ va afirmar: «L’error més gran que vaig cometre va ser entrar en el món de les drogues».

 

El fill de la Pantoja va admetre en aquesta última entrevista que van ser les circumstàncies i «l’entorn del moment» el que van provocar que caigués en el món de les drogues, unes substàncies que prenia per aguantar les llargues sessions de música nocturna com a DJ.

Una dura etapa que va superar gràcies al suport de la seva família

Va ser durant la seva participació a ‘GH DÚO’ l’any passat, quan Kiko Rivera va confessar a tota l’audiència els problemes que va tenir quan va estar enganxat a les drogues: «Consumia haixix i marihuana cada dia, i també cocaïna. Per a mi anar a treballar era com anar-me’n de festa, no rendia a la meva feina», va explicar el seu dia.

  

Durant la seva entrevista amb Emma García, el fill de la Pantoja va reconèixer que va ser aleshores quan va començar a prendre substàncies estupefaents per «mantenir-se despert i poder treballar». Rivera va assegurar que explicar tot això va suposar per a ell una alliberació, assegurant que es va treure «un gran pes de la motxilla». De la mateixa manera, la seva dona Irene Rosales, que es trobava al plató com  a col·laboradora del programa, afirmava que per ella també va significar un descans, perquè per ella era complicat que «s’insinuessin coses».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari